-


Dear CARS Customer,

The Personal Data Protection Act (PDPA) enacted by the Malaysian government to protect
individual’s personal data in commercial transactions has come into force on 15th November
2013. Comprehensive Auto Restoration Service Sdn. Bhd. (169627-P) is committed to maintain
the confidentiality, security and integrity of the personal data supplied by you. As such, we have
updated our Privacy Policy and Terms of Use to better clarify how we collect and use your
personal information, and the terms that govern the use of any of CARs websites, Promotion,
SMS, Products and/or Services.

For more details, please contact us at customerservice@carsbeauty.com.

We appreciate your continued support and look forward to serving you better.

Thank you very much.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kepada Pelanggan CARs,

Akta Perlindungan Data Peribadi (PDPA) yang digubal oleh kerajaan Malaysia untuk melindungi
data peribadi individu dalam urusniaga perdagangan telah mula berkuatkuasa pada 15 November
2013. Comprehensive Auto Restoration Service Sdn. Bhd. (169627-P) komited untuk mengekal
kerahsiaan, keselamatan dan integriti data peribadi yang dibekalkan oleh anda.Oleh itu, kami
telah mengemaskinikan Polisi Privasi dan Terma Penggunaan kami untuk menjelaskan
pengumpulan dan cara bagaimana kami menggunakan maklumat peribadi anda, dan syarat-
syarat yang mengawal penggunaan mana-mana laman web CARs, Promasi, SMS, Produk
dan / atau Perkhidmatan dengan lebih teliti.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi kami di customerservice@carsbeauty.com.

Kami menghargai sokongan anda dan berharap untuk terus melayani anda lebih cemerlang.

Sekian Terima Kasih.



<-- Back to News
Untitled Document